Wapp Media - Labteamet

LabTeamet arbetar med konsulttjänster och försäljning av laboratorieutrustning, förbrukningsmaterial samt servicetjänster på labinstrument. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg. De har bland annat centrifuger, labkylar, labfrysar, medicinkylar, inkubatorer, magnetomrörare mm. Deras kunderna finns i både Sverige och Danmark och de har totalt tolv servicetekniker runt om i Sverige och Danmark.

Wapp Media fick möjligheten att hjälpa LabTeamet med en mer genomtänkt och användarvänlig webbplats än tidigare. Den nya hemsidan är byggd i WordPress och använder WooCommerce för hela sortimentet, dock utan kassafunktionen. Vi har även hjälpt till med SEO anpassningen på hemsidan för att synas bättre vid sökningar. Webbplatsen driftas på Wapp Medias snabba och säkra webbserver och vi tar hand om allt bakom kulisserna som t.ex. hosting, backup och uppdateringar.

Vi hälsar LabTeamet välkomna och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.
Kolla in nya hemsidan på labteamet.com

LabTeamet

Pin It on Pinterest