Wapp Media - Svensk Vattenanalys

Livsmedelsverket rekommenderar att du testar ditt vatten minst var tredje år. I Sverige används i snitt 160 liter vatten per person och dygn. Dricksvattnet är vårt viktigaste livsmedel, vilket gör det viktigt att analysera vattnet regelbundet. Svensk Vattenanalys kombinerar vattenanalyser med vattenrådgivning för att hjälpa dig som kund att bättre förstå analysrapporten, det vill säga vattenkvaliteten och eventuella brister i densamma.

Wapp Media hjälper Svensk Vattenanalys med hela deras närvaro online. Vi har byggt om deras webbplats i WordPress och WooCommerce, vi jobbar kontinuerligt med deras SEO, sökmotoroptimering för bättre sökresultat och vi sköter allt bakom kulisserna som uppdateringar och backup av hemsidan. Wapp Media hjälper från och med i somras även till med deras digitala marknadsföring, främst med hjälp av Google AdWords där vi nu ser en markant ökad konverteringsgrad jämfört med samma period förra året.

Vi tackar Svensk Vattenanalys för deras förtroende och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.
Kolla in deras hemsidan på svenskvattenanalys.se

Svensk Vattenanalys

Pin It on Pinterest