Wapp Media - Mardam Agentur

Mardam Agentur AB grundades 1920 och dess dåvarande namn var Tågarps Cementgjuteri. Vid gjuteriets nedläggning 1989 skedde namnändringen till Mardam Agentur AB. Bolaget är stabilt, familjeägt och drivs nu av 4:e generationen Jutaren. MIA är ett av företagets registrerade varumärken och de erbjuder ett fullt sortiment av betäckningar (brunnslock) för både betong- och plastbrunnar, dagvattenkassetter, fallskydd för brunnar, geotextiler (fiberduk) mm.

Wapp Media hjälper Mardam Agentur med all grafisk produktion för både webb och tryck. Vi har byggt om deras hemsida i WordPress med WooCommerce som grund för deras produktsortiment, vi jobbar kontinuerligt med deras sökmotoroptimering för bättre sökresultat och vi sköter allt bakom kulisserna som uppdateringar och backup av hemsidan. Wapp Media har även hand om all grafisk design och produktion för alla trycksaker, som t.ex. broschyrer, visitkort, roll-up mm.

Vi tackar Mardam Agentur för deras förtroende och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.
Kolla in deras hemsida på mardamagentur.se

Mardam Agentur

Pin It on Pinterest