Resurs 9

Starta e-handel med webbshop i WooCommerce & WordPress

Vill ni starta en e-handel med webbshop i WooCommerce och WordPress?

Förmodligen har ni hamnat här för att ni vill starta en e-handel med webbshop i WooCommerce och WordPress. Det är relativt enkelt att själv sätta upp en webbshop via sitt webbhotell och installera ett standardtema, men det som framför allt skiljer sig med vår lösning är att vi utgår från ett proffesionellt och snabbt tema utan begränsningar. Vi anpassar dessutom webbdesignen efter just er grafiska profil. Slutligen är allt vi bygger mobilanpassat och vi har alltid användaren i fokus.

Vad ingår

Alla standardfunktioner ingår alltid hos Wapp Media. Vi säljer kunskap och inte funktioner. Det ingår dessutom inmatning av 10 produkter i vårt pris. Därefter väljer ni om ni vill lägga in fler produkter själv eller anlita oss för det.

Vanliga funktioner som ingår:

  • Mini varukorg i menyn
  • Koppling till Billmate, PayPal och Stripe
  • Oändliga variationer
  • Fraktalternativ
  • Momsklasser
  • m.m.

Integrationer mot tillägg:

  • Koppling till Klarna
  • Koppling till Swish
  • Koppling till frakttjänster
  • m.fl.
Gratis förfrågan

Vad kostar en webbshop?

Nu gör vi det enklare, billigare och snabbare för er att starta en webbshop. Vi har tagit fram en standardshop till ett fast pris som vi sedan designar efter er grafiska profil och önskemål. Om ni vill anpassa webbshoppen utöver standard debiteras timtaxa (875 kr exkl. moms) med 20% rabatt. Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte eller offert.

SHOP – Standard webbshop, 28.000 kr exkl. moms

Vi säljer kunskap och inte funktioner

I motsats till många andra webbyråers paketlösningar eller hyrplattformar så ingår alla standardfunktioner utan extra kostnad hos oss. Följaktligen är det designen och vår kunskap ni betalar för och inte funktioner som redan finns i verktygen vi använder för att bygga er webbshop. Dessutom erbjuder vi även integrationer till nästan alla externa tjänster som behövs för er e-handel.

Bekymmersfritt med er webbshop i vårt moln

Eftersom vi håller er webbshop snabb och säker så kan ni fokusera på att driva er verksamhet. Förlora inte konverteringar med en slö eller trasig webbplats. Vi har också en egen WordPress anpassad molnserver för snabba laddtider. Slutligen tar vi dessutom hand om allt ifrån domän, SSL certifikat (https), backup, uppdateringar av WordPress, WooCommerce mm.

Håll er e-handel levande och öka försäljningen

När webbshoppen är klar hjälper vi er gärna med digital marknadsföring samt att hålla er e-handel levande och intressant. Vi driver och konverterar en relevant och angelägen trafik till er webbplats genom både organisk (SEO) och betald (SEA) digital marknadsföring (SEM). Dessutom är vi en Google partner vilket visar att vi har rätt kunskap för att ge resultat.