p

Om Wapp Media

Med över 25 års grafisk erfarenhet kan ni känna er trygga med Wapp Media. Vi hälper er med allt ni behöver inom grafisk design för både webb och tryck.

Om Wapp Media Webbyrå Helsingborg

Vilka vi är

Wapp Media är en liten men kunnig webbyrå i Helsingborg och består av Stefan Eklund som har mer än 25 års erfarenhet inom den grafiska branschen. Vi tar fram grafisk design som driver affärer och ökar intäkterna. Sedan vår start 2014 har vi ett brett kundregister med allt från små lokala företag till stora internationella företag. Med nöjda kunder skapar vi långvariga relationer.

 

Hur vi arbetar

Vår process är enkel, vi lyssnar innan vi skapar. Vi anpassar vår process för att passa dina specifika mål och vi arbetar för att omdefiniera den digitala upplevelsen i din bransch. Dessutom slutar vårt arbete inte efter lanseringen utan vi förfinar och förbättrar projektet allteftersom. Precis som du är vi här för att få ditt företag att växa.

 

Vår historia

Wapp Media är en liten webbyrå från Helsingborg som  startades 2014 av Stefan Eklund. Stefan började sin grafiska karriär 1991 och har sedan dess jobbat med allt från PrePress och digitaltryck till grafisk design, webbdesign och digital marknadsföring. Sommaren  2015 flyttade vi vårt kontor till E-commerce Park of Sweden där vi fått massor med värdefull kunskap inom bland annat e-handel.

Frilansare eller partner?

Är du frilansare och vill jobba under Wapp Medias varumärke eller har du ett företag som vill samarbeta med oss är du välkommen att ta kontakt med Stefan Eklund.

070-779 66 03

stefan@wappmedia.se

Pin It on Pinterest