Webbdesign

Wapp Media erbjuder hemsidor, e-handel, landningssidor och webbdesign i WordPress som får företag att engagera sig med kunder och öka konverteringar.

UX-design

Vem som helst kan skapa en hemsida, men när vår strategi är klar, gör vi allt för att utforma engagerande användarupplevelser som skapar varaktiga intryck. Vi bygger en design som slutligen omvandlar användare till kunder.

WordPress

Alla innehållshanteringssystem (CMS) tillåter användare att lagra, organisera och publicera innehåll från ett centralt gränssnitt. Vi bygger hemsidor i WordPress eftersom det är användarvänligt, utvecklarvänligt och SEO vänligt.

E-handel

Vi tillämpar samma strategier för e-handel som för andra hemsidor och skapar en enkel och säker shoppingupplevelse. Vi använder WooCommerce som plattform, som integreras med WordPress för att driva din webbshop.

Responsiv design

Responsiv webbdesign gör det möjligt för oss att bygga hemsidor som ger en optimal användarupplevelse oavsett om du är på en smartphone eller dator. Det gör det lätt att läsa och navigera utan att användarupplevelsen försämras.

Landningssidor

Landningssidor gör det möjligt för ditt företag att attrahera en specifik kundgrupp och leverera en unik användarupplevelse med ett målinriktad innehåll för din SEO, SEM och sociala marknadsföringskampanjer.

Underhåll

Vi är fokuserade på att hålla din webbplats snabb och säker så att du kan fokusera på att driva din verksamhet. Förlora inte konverteringar med en trasig eller sårbar webbplats. Använd vår anpassade server för snabbare WordPress sidor.

Pin It on Pinterest