E-handel – Webbshop i WooCommerce

WooCommerce logo

Vill ni ha en professionell och snabb webbshop i WooCommerce?

Vi skräddarsyr er webbshop efter er grafiska profil utan begränsningar. Vi fokuserar alltid på användarupplevelsen och bygger en mobilanpassad plattform för att säkerställa att era kunder har enkel tillgång till er webbshop från alla enheter. Genom att välja oss på Wapp Media får ni inte bara en unik och anpassad design utan även en e-handel som uppfyller de högsta kraven på prestanda och användarvänlighet. Kontakta oss idag för att skapa en webbshop som sticker ut från mängden och som levererar resultatet ni förtjänar.

WooCommerce logo
E-handel WordPress med WooCommerce

Vi säljer kunskap och inte funktioner

Till skillnad från många andra tar vi inte ut några extra avgifter för olika standard funktioner eller antal sidor som krävs för att bygga din webbshop eller hemsida. De flesta standard funktioner, exempelvis säker betalning, kundkorg och produktkategorier, finns redan inbyggda i våra verktyg för att bygga din webbshop. Istället betalar du för vår expertis och designfärdigheter, samt vår exceptionella förmåga att producera kreativa och högklassiga webbshopar med fokus på användaren. Hos oss kan du vara säker på att du får valuta för pengar och att vi levererar en e-handel som överträffar dina högsta förväntningar.

WooCommerce är WordPress plattform för e-handel

WooCommerce är en av de mest populära plattformarna för att driva e-handel på nätet. Det är en tilläggstjänst som är lätt att integrera med WordPress webbplatser. WooCommerce är uppskattat för sin överlägsna användarvänlighet och flexibilitet. Eftersom det är en öppen källkodslösning så är det viktigt att ta hänsyn till säkerhetsaspekterna. Vi samarbetar med Wootemple AB, vilket ger oss en trygghet i att driva våra WooCommerce-webbplatser på Google Cloud med robusta säkerhetsrutiner. Hos oss kan ni känna er säkra och lita på att det fungerar. 

E-handel i WordPress för webbshopparna i WooCommerce

Ta första steget till en ny webbshop

Steg 1

Kontakta oss

Vi går igenom era behov för att kunna ge er en så korrekt offert som möjligt samt en tidsplan för projektet.

Steg 2

Webbdesign

Efter ni godkänt offerten tar vi fram en webbdesign och ett layout förslag som vi jobbar vidare med tills ni är nöjda.

Steg 3

Webbutveckling

Efter ni godkänt förslaget börjar vi webbutvecklingen. Under tiden ser vi gärna att ni tar fram texter och bilder.

Steg 4

Lansering

Efter lanseringen får ni en enkel utbildning för att kunna göra ändringar själva. Teckna gärna drift- och supportavtal.

Google Cloud Hemsida E-handel WordPress Webbyrå Helsingborg

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten

Vi erbjuder olika tilläggstjänster som kan hjälpa dig att ta din webbshop i WooCommerce till nästa nivå. Med SEO kan vi hjälpa dig att förbättra synligheten på sökmotorer och få mer trafik till din sida. GDPR tjänsten hjälper dig att uppfylla dataskyddslagarna och behålla dina besökares förtroende. Vi erbjuder även integrationer för att koppla ihop din e-handel med andra system som t.ex. betalningslösningar. Hastighetsoptimering kan hjälpa dig att förbättra användarupplevelsen. Vi kan också hjälpa dig med domänhantering och mycket annat.

Rekommenderas

Vi förstår vikten av att ha en högpresterande webbplats och hur det kan påverka företagstillväxten. Med en anpassad Google server för WordPress garanterar vi snabbare laddningstider än traditionella webbhotell. I dagens snabba digitala värld kan en långsam eller bruten webbplats leda till förlust av konverteringar och negativt påverka användarupplevelsen. Aktuella priser för server och vad som ingår hittar ni hos vår partner Wootemple AB.

Populärt val

Med ett driftavtal ser vi till att WordPress, teman och tillägg alltid är uppdaterade. Dagliga backupar av databas och filer utförs och vi ser till att er hemsida är säker med ett SSL-certifikat och dagliga säkerhetskontroller. Tema- och tilläggslicenser ingår om inget annat anges och vi erbjuder fri support via mail. Dessutom får ni 10% rabatt på ordinarie timpris. För att teckna ett driftavtal måste ni ha server hos oss.

Bekymmersfritt

Supportavtalet är ett tillval som erbjuder ett brett spektrum av tjänster som t.ex. 1 timmes fri arbetstid per månad, 20% rabatt på ordinarie timpris och prioriterad support. Kunden kan dra nytta av våra experttjänster för att optimera sin webbplats och ha trygghet i vetskapen att teknisk support alltid finns tillgänglig. För att teckna ett supportavtal måste ni ha server och driftavtal hos oss.

Webbdesign

WordPress webbyrå för er nya hemsida

Wapp Media WordPress webbyrå utvecklar proffessionella hemsidor utan begränsningar i webbdesignen.

Grafisk design

Grafisk design för både tryck och webb

Wapp Media webbyrå hjälper er även med är allt annat inom grafisk design och produktion, trycksaker och digitalt.