E-handel WordPress

E-handel i WordPress för en smartare webbshop

Förmodligen har ni hamnat här för att ni vill starta en e-handel i WordPress med en webbshop i WooCommerce. Det är relativt enkelt att själv sätta upp en webbshop via sitt webbhotell och installera ett standardtema, men det som framför allt skiljer sig med vår lösning är att vi utgår från ett proffessionellt och snabbt tema utan begränsningar. Vi anpassar dessutom webbdesignen efter just er grafiska profil. Slutligen är allt vi bygger mobilanpassat och vi har alltid användaren i fokus för bästa UX designen.

Kunskap Hemsida E-handel WordPress Webbyrå Helsingborg

Vi säljer kunskap och inte funktioner

I motsats till många andra webbyråers paketlösningar eller hyrplattformar så ingår alla standardfunktioner utan extra kostnad hos oss. Följaktligen är det designen och vår kunskap ni betalar för och inte funktioner som redan finns i verktygen vi använder för att bygga er e-handel eller hemsida i WordPress. Dessutom erbjuder vi även integrationer till nästan alla externa tjänster som behövs för er webbshop

Google Cloud Hemsida E-handel WordPress Webbyrå Helsingborg

Bekymmersfritt med er webbplats i vårt moln

Eftersom vi håller er webbshop i WordPress snabb och säker så kan ni fokusera på att driva er verksamhet. Förlora inte konverteringar med en slö eller trasig webbplats. Vi har också en egen WordPress anpassad molnserver för snabba laddtider. Slutligen tar vi dessutom hand om allt ifrån domän, SSL certifikat (https), backup, uppdateringar av WordPress, WooCommerce mm.

Marketing Hemsida E-handel WordPress Webbyrå Helsingborg

Håll er Webbplats levande och öka försäljningen

När er webbshop i WordPress är klar hjälper vi er gärna med digital marknadsföring samt att hålla er webbshop levande och intressant. Vi driver och konverterar en relevant och angelägen trafik till er webbplats genom både organisk (SEO) och betald (SEA) digital marknadsföring (SEM). Dessutom är vi en Google partner vilket visar att vi har rätt kunskap för att ge resultat.

Vad Kostar Hemsida E-handel WordPress Webbyrå Helsingborg

Vad kostar en e-handel hos oss?

Varje projekt är unikt och kräver en anpassad offert. Men generellt så ligger grunden för en normal e-handel i WordPress hos på 25–50.000 kr exkl. moms. Kontakta Wappmedia redan idag för ett förutsättningslöst möte eller en offert.