Grafisk design & produktion

Behöver ni hjälp med grafisk design eller produktion?

Vi erbjuder högkvalitativ grafisk design och produktions tjänster, skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Vi producerar grafisk design för både trycksaker och digitalt, varumärkesutveckling och marknadsföringsmaterial. Vi levererar projekt i tid samtidigt som vi bibehåller en utmärkt kvalitet. Välj oss för en exceptionell service som överskrider dina förväntningar.

Grafisk design och grafisk produktion

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens

Att välja att arbeta med oss garanterar över 30 års erfarenhet inom grafisk produktion, design och trycktjänster. Vi har haft förmånen att arbeta med en mångfald av kunder och projekt genom åren vilket har resulterat i en omfattande portfölj och bred kompetens. Vi har noggrant slipat våra färdigheter för att skapa högkvalitativa trycksaker som kommer att lämna ett bestående intryck på era kunder. Oavsett om du behöver hjälp med grafisk design eller den faktiska produktionen av dina trycksaker, finns vi här för att hjälpa dig. Med vår omfattande kunskap om branschen och skarpa öga för detaljer, kan du lita på oss för att producera vacker och effektiv marknadsföringsmaterial som sammanfaller med din varumärkesprofil och budskap. 

Vi använder Adobe Creative Cloud för grafisk design

Grafisk design med Adobe Creative Cloud är ett kraftfullt verktyg för att skapa både trycksaker och digitala medier. Det finns olika program för att utföra designarbete, inklusive Photoshop, Illustrator och InDesign. Vid skapande av trycksaker som visitkort, broschyrer eller affischer är det viktigt att ha hög kvalitet på bilder och layout. Genom att använda Photoshop kan bilder redigeras och förbättras innan infogning i dokumentet med InDesign, som används för layout och sidkomposition. För logotyper är Illustrator vanligtvis det bästa valet. Programmet använder vektorgrafik, vilket gör att bilderna kan skalas upp utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om man arbetar med trycksaker eller digitala medier, är Adobe Creative Cloud en oumbärlig del av grafisk design.

Grafisk design med färgskala

Ta första steget till ett samarbete

Steg 1

Kontakta oss

Vi går igenom era behov för att kunna ge er en så korrekt offert som möjligt samt en tidsplan för projektet.

Steg 2

Grafisk design

Efter ni godkänt offerten tar vi fram en ett layout förslag på grafisk design som vi jobbar vidare med tills ni är nöjda.

Steg 3

Produktion

Efter ni godkänt designen börjar vi producera det grafiska materialet som behövs för era annonser, vistkort, flyers eller vad det nu kan vara.

Steg 4

Trycksaker

Beställ enkelt visitkort, broschyrer, flyers eller affischer med vår hjälp. Låt oss göra din trycksaksbeställning stressfri och smidig.

Samarbeten av grafisk design

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten

Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom våra tjänster inom grafisk design, produktion och tryck. Vår prioritet är att förstå våra kunders behov för att leverera högkvalitativa lösningar inom deras budget. Vi uppskattar våra kunders återkoppling och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Lita på oss för att skapa en välkomnande miljö där du kan samarbeta med oss för att skapa fantastiska grafiska produkter.

Kreativitet

Vi erbjuder hjälp med er grafiska profil, inklusive logodesign och visuella element, för att stärka ert varumärke. Vi arbetar nära med er för att förstå era behov och skapa unik och kreativ design. Vi är dedikerade till att tillgodose era behov och hela processen, från koncept till färdig design. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er med er grafiska profil.

Marknadsföring

Vi är specialiserade på att producera effektiva marknadsföringsmaterial för företag i alla storlekar och branscher, inklusive flygblad, annonser, broschyrer och roll-ups. Med kreativa idéer skapar vi unik reklam som fångar uppmärksamheten. Låt oss vara din pålitliga grafiska partner för att ta din marknadsföring till nästa nivå.

Specialkunskap

Vi har stor kunskap och erfarenhet inom bokproduktion av olika slag, inklusive konstböcker och facklitteratur. Vi skapar böcker som inte bara är läsbara, utan också estetiskt tilltalande och hållbara. Genom samarbeten med tryckerier av hög kvalitet kan vi erbjuda våra kunder bästa möjliga slutresultat. Vi förstår att produktionen av en bok kräver en noggrann process och en helhetssyn på bokens utseende, känsla och funktion. 

Webbdesign

WordPress webbyrå för er nya hemsida

Wapp Media WordPress webbyrå utvecklar proffessionella hemsidor utan begränsningar i webbdesignen.

E-handel

WordPress webbyrå för er nya webbshop

Wapp Media WordPress webbyrå designar och utvecklar e-handel i WordPress och WooCommerce.