Hemsida WordPress

Hemsida i WordPress med fokus på UX webbdesign

Förmodligen har ni hamnat här för att ni vill starta en hemsida i WordPress. Det är relativt enkelt att själv sätta upp en hemsida via sitt webbhotell och installera ett standardtema, men det som framför allt skiljer sig med vår lösning är att vi utgår från ett proffessionellt och snabbt tema utan begränsningar. Vi anpassar dessutom webbdesignen efter just er grafiska profil. Slutligen är allt vi bygger mobilanpassat och vi har alltid användaren i fokus för bästa UX designen.

Kunskap Hemsida E-handel WordPress Webbyrå Helsingborg

Vi säljer kunskap och inte funktioner

I motsats till många andra webbyråers paketlösningar eller hyrplattformar så ingår alla standardfunktioner utan extra kostnad hos oss. Följaktligen är det designen och vår kunskap ni betalar för och inte funktioner som redan finns i verktygen vi använder för att bygga er hemsida eller e-handel i WordPress. Dessutom erbjuder vi även integrationer till nästan alla externa tjänster som finns.

Google Cloud Hemsida E-handel WordPress Webbyrå Helsingborg

Bekymmersfritt med er Webbplats i GOOGLE CLOUD

Eftersom vi håller er webbplats snabb och säker så kan ni fokusera på att driva er verksamhet. Förlora inte konverteringar med en slö eller trasig webbplats. Vi har en egen WordPress anpassad Google Cloud server för snabba laddtider. Slutligen tar vi dessutom hand om allt ifrån domän, SSL certifikat (https), backup, uppdateringar av WordPress, tillägg mm.

Marketing Hemsida E-handel WordPress Webbyrå Helsingborg

Håll er Webbplats levande och öka trafiken

När webbplatsen är klar hjälper vi er gärna med digital marknadsföring samt att hålla er hemsida levande och intressant. Vi driver och konverterar en relevant och angelägen trafik till er webbplats genom både organisk (SEO) och betald (SEA) digital marknadsföring (SEM). Dessutom är vi en Google Partner vilket visar att vi har rätt kunskap för att ge resultat.

Vad Kostar Hemsida E-handel WordPress Webbyrå Helsingborg

vad kostar en hemsida hos oss?

Varje projekt är unikt och kräver en anpassad offert, men generellt så ligger en normal hemsida WordPress hos oss på 15–30.000 kr exkl. moms. Kontakta Wappmedia redan idag för ett förutsättningslöst möte eller en offert.