Webbdesign – Hemsida i WordPress

Vill ni ha en professionell och snabb hemsida i WordPress?

Vi skräddarsyr er hemsida efter er grafiska profil utan begränsningar. Vi fokuserar alltid på användarupplevelsen och bygger en mobilanpassad hemsida för att säkerställa att era besökare har enkel tillgång till er webbplats från alla enheter. Genom att välja oss på Wapp Media får ni inte bara en unik och anpassad design utan även en hemsida som uppfyller de högsta kraven på prestanda och användarvänlighet. Kontakta oss idag för att skapa en hemsida som sticker ut från mängden och som levererar resultaten ni förtjänar.

Hemsida WordPress med obegränsad webbdesign

Vi säljer kunskap och inte funktioner

Till skillnad från många andra tar vi inte ut några extra avgifter för olika standard funktioner eller antal sidor som är nödvändiga för att bygga din hemsida eller e-handel. De flesta standard funktioner finns redan inbyggt i våra verktyg för att bygga webbplatsen. Istället betalar du för vår expertis och designfärdigheter, samt vår exceptionella förmåga att producera kreativa och högklassiga webbplatser med fokus på användaren. Hos oss kan du vara säker på att du får valuta för pengar och att vi levererar en webbplats som överträffar dina högsta förväntningar.

WordPress är världens mest använda plattform

WordPress är världens mest använda CMS system och utgör ofta det självklara alternativet för moderna webbplatser. Det uppskattas för sin goda användarvänlighet och flexibilitet. Systemet bygger på öppen källkod vilket innebär att säkerheten är viktig att ta hänsyn till. Därför driftar och förvaltar vi gärna våra webbplatser med hjälp av vår samarbetspartner Wootemple AB som har lång erfarenhet av WordPress i Google Cloud med gedigna säkerhetsrutiner. Hos oss kan ni känna er säkra och lita på att det fungerar. 

WordPress är världens mest använda plattform för hemsidor

Ta första steget till en ny hemsida

Steg 1

Kontakta oss

Vi går igenom era behov för att kunna ge er en så korrekt offert som möjligt samt en tidsplan för projektet.

Steg 2

Webbdesign

Efter ni godkänt offerten tar vi fram en webbdesign och ett layout förslag som vi jobbar vidare med tills ni är nöjda.

Steg 3

Webbutveckling

Efter ni godkänt förslaget börjar vi webbutvecklingen. Under tiden ser vi gärna att ni tar fram texter och bilder.

Steg 4

Lansering

Efter lanseringen får ni en enkel utbildning för att kunna göra ändringar själva. Teckna gärna drift- och supportavtal.

Långsiktiga samarbeten av webbdesign hos Wapp Media

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten

Vi erbjuder olika tilläggstjänster som kan hjälpa dig att ta din hemsida i WordPress till nästa nivå. Med SEO kan vi hjälpa dig att förbättra synligheten på sökmotorer och få mer trafik till din sida. GDPR tjänsten hjälper dig att uppfylla dataskyddslagarna och behålla dina besökares förtroende. Vi erbjuder även integrationer för att koppla ihop din hemsida med andra system som t.ex. betalningslösningar. Hastighetsoptimering kan hjälpa dig att förbättra användarupplevelsen. Vi kan också hjälpa dig med domänhantering och mycket annat.

Rekommenderas

Vi förstår vikten av att ha en högpresterande webbplats och hur det kan påverka företagstillväxten. Med en anpassad Google server för WordPress garanterar vi snabbare laddningstider än traditionella webbhotell. I dagens snabba digitala värld kan en långsam eller bruten webbplats leda till förlust av konverteringar och negativt påverka användarupplevelsen. Aktuella priser för server och vad som ingår hittar ni hos vår partner Wootemple AB.

Populärt val

Med ett driftavtal ser vi till att WordPress, teman och tillägg alltid är uppdaterade. Dagliga backupar av databas och filer utförs och vi ser till att er hemsida är säker med ett SSL-certifikat och dagliga säkerhetskontroller. Tema- och tilläggslicenser ingår om inget annat anges och vi erbjuder fri support via mail. Dessutom får ni 10% rabatt på ordinarie timpris. För att teckna ett driftavtal måste ni ha server hos oss.

Bekymmersfritt

Supportavtalet är ett tillval som erbjuder ett brett spektrum av tjänster som t.ex. 1 timmes fri arbetstid per månad, 20% rabatt på ordinarie timpris och prioriterad support. Kunden kan dra nytta av våra experttjänster för att optimera sin webbplats och ha trygghet i vetskapen att teknisk support alltid finns tillgänglig. För att teckna ett supportavtal måste ni ha server och driftavtal hos oss.

E-handel

WordPress webbyrå för er nya webbshop

Wapp Media WordPress webbyrå designar och utvecklar e-handel i WordPress och WooCommerce.

Grafisk design

Grafisk design för både tryck och webb

Wapp Media webbyrå hjälper er även med är allt annat inom grafisk design och produktion, trycksaker och digitalt.