Tjänster: Webbutveckling & Grafisk produktion

Vi är experter på webbutveckling, grafisk design och produktion

Vi erbjuder en webbdesign för användarvänliga och professionella hemsidor som fungerar på alla enheter. Vi skapar enkel och smidig e-handelslösning med full kontroll över försäljning. Vi hjälper med grafiska profiler, från logotyper till broschyrer och roll-ups för en enhetlig profil.

Webbdesign

Hemsida i WordPress

Webbutveckling av proffessionella hemsidor utan begränsningar i webbdesignen. Genom att välja oss på Wapp Media får ni inte bara en unik och anpassad design utan även en hemsida som uppfyller de högsta kraven på prestanda och användarvänlighet. Vill ni också skapa en hemsida som sticker ut från mängden och som levererar resultaten ni förtjänar?

WooCommerce logo

E-handel

Webbshop i WooCommerce

Webbutveckling av proffessionella webbshoppar utan begränsningar i webbdesignen. Genom att välja oss på Wapp Media får ni inte bara en unik och anpassad design utan även en webbshop som uppfyller de högsta kraven på prestanda och användarvänlighet. Vill ni också skapa en webbshop som sticker ut från mängden och som levererar resultaten ni förtjänar?

Grafisk design

Grafisk design & produktion

Högkvalitativ grafisk design och grafisk produktion för att möta dina specifika behov. Vi producerar grafisk design för både trycksaker och i digitalt format. Vi levererar projekt i tid samtidigt som vi bibehåller en utmärkt kvalitet. Behöver ni hjälp med grafisk design eller trycksaker?

Ta första steget till ett samarbete

Steg 1

Kontakta oss

Vi går igenom era behov för att kunna ge er en så korrekt offert som möjligt samt en tidsplan för projektet.

Steg 2

Förslag

Efter ni godkänt offerten tar vi fram en ett layout förslag som vi jobbar vidare med tills ni är nöjda.

Steg 3

Produktion

Efter ni godkänt förslaget börjar vi producera er webbplats eller grafiska produktion.

Steg 4

Leverans

Vi levererar alltid i tid enligt överenskommelse i offerten om inget annat tillkommit.