SEO & Marketing

SEO & Marketing ökar er trafik och konvertering

Med Wappmedia webbyrå och vår SEO & Marketing tjänst så driver och konverterar vi en relevant och angelägen trafik till er webbplats genom både organisk (SEO) och betald (SEA) digital marknadsföring (SEM) så får ni förmodligen fler kunder. Dessutom är vi en Google partner vilket visar att vi har rätt kunskap som framför allt ger resultat.

SEO (onpage), Sökmotoroptimering

Att sökmotoroptimera sin webbplats är viktigt om ni vill synas bättre i sökresultatet på t.ex. Google. Vi hjälper er att sökmotoroptimera er hemsida på bästa möjliga sätt för att rankas bättre bland sökresultaten och öka synligheten på webben. Läs mer om hemsidor eller e-handel.

Certifierad Google Ads Partner

Google Partner-märket ges till företag som har uppvisat färdigheter och expertis inom Google Ads. Vi som Google Partner kan hjälpa dig att skapa och optimera annonser som visas på Google Sök. Du kan också få råd om sökordsstrategier och budgetplanering hos oss på Wappmedia webbyrå. 

 

Marketing med Nyhetsbrev och sociala medier

Nå människor i olika digitala kanaler som Facebook, Instagram m.fl. Vi hjälper er igång med kampanjer på sociala medier men även med nyhetsbrev. För nyhetsbrev använder vi oss av Mailchimp, världens ledande tjänst för digital marketing via nyhetsbrev.

vad kostar SEO och Marketing hos oss?

Varje projekt är unikt och kräver en anpassad offert. Men generellt så bör ni lägga från 2.625 kr/mån + annonskostnader, som ni står för själva, under en period på minst 3 månader. Kontakta Wappmedia redan idag för ett förutsättningslöst möte eller en offert.